4 & 6 Kamp

In het 4 of 6 kamp gaat het om plezier, samenwerken en persoonlijke uitdaging. Tijdens de spellen leer je veel over jezelf en jouw teammaten. Door de keuze van de onderdelen is er voor een ieder wat wils.

BoogschietenOpperste concentratie is nodig om de roos te raken. Lukt het op een gegeven moment dan voel je je een echte Robin Hood.
AbseilenIn zo min mogelijk sprongen van onze toren springen. Gezekerd aan een touw sprint u als een volleerd bergbeklimmer naar beneden. Het teamlid dat dit in zo min mogelijk sprongen kan vertegenwoordigt je team.
Brug enterenSamen met jou team strijden om als eerste te eindigen terwijl het andere team tegenwerkt. Daar gaat hem om. Je vaart met een vlot richting de brug om deze te enteren.
Kratten stapelenTechnisch inzicht is nodig om de 2 dimensionale vormen van papier om te zetten in 3 dimensionale bouwwerken van bierkratten. Kan jou team dit sneller dan je tegenstander?
DuokarrenOp heel aparte skelters leg je met tweetallen een parcours af. Let op, de skelter heeft geen stuur dus je zou moeten samenwerken.
WaterdragenDit spel loopt als een rode draad door het programma heen. Jou team komt 2 keer aan bod. Eenmaal als waterdrager en eenmaal als tegenstander.
Zakloop/skiloop/skippyballIn estafettevorm doorkruis je 3 speelvakken met deze onderdelen

Stel dit programma zelf samen met 4 of 6 onderdelen, prijs op aanvraag.