Workshops

Wanneer het buiten kouder wordt of er een activiteit voor binnen wordt gezocht kan een workshop soms uitkomst bieden. Hieronder staan enkele workshops waarmee we al diverse keren hebben gewerkt. Ze sluiten mooi aan bij onze outdoor activiteiten. De mensen die deze workshop geven zijn gepassioneerd over hun werk. Zij beschikken over veel achtergrond informatie en kunnen u naast de techniek aanleren er vaak uit ervaring ook nog mooie dingen over vertellen.

Schilderen: voor deelnemers met een beetje creativiteit en dat hoeft echt maar een heel klein beetje te zijn is schilderen erg leuk. Marie Wilson geeft de deelnemers ondersteuning wanneer zij elkaars portret schilderen. U kunt van tevoren ook een thema opgeven. U gaat gegarandeerd met iets moois naar huis.

Sleehonden: Nu heb ik zelf niet zoveel met honden, maar na een middag met Husky’s en Malamute honden op pad te zijn geweest moet ik dat wel bijstellen. Op een step werd ik door sleehonden voortgetrokken, dat was een geweldige ervaring. Volgens Andre Veenstra en Marijke Besselink van Lowland Pack kan dit van oktober tot en met april.